Lei
* LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 300 RON!! * * * POSIBILITATE DE INCHIRIERE SI CUMPARARE IN RATE! * * * INFORMATII LA TELEFON: 0757 434 060 *

Aparat criolipoliza, 1 manipul

14,900.00 Lei    (TVA inclus)
  • Cod produs: BLS-WL7001C

Descriere

LA PRECOMANDA (detalii: 0757 434 060)


Ce este criolipoliza?

 

Criolipoliza este o metoda de slabire localizata, cu eficienta ridicata, care este foarte apreciata atat in America cat si in intreaga Europa. Dintr-o singura sedinta se poate pierde chiar si 26% din grasime, efect pe care niciuna dintre tehnologiile non-invazive nu il poate produce, astfel a devenit prima alternativa a liposuctiei.

Tehnologia avansata a criolipolizei (inghetarea grasimii) descompune celulele adipoase tinta prin racirea lor, fara a dauna tesuturilor din jur. Acest lucru se datoreaza faptului ca celulele adipoase sunt mai putin rezistente la frig decat tesuturile inconjuratoare. Acest proces de racire stimuleaza descompunerea naturala a celulelor adipoase, care se continua cateva luni dupa tratament.

Criolipoliza este o procedura non-invaziva, care nu necesita interventie, dizolva eficient si fara durere straturile de grasime nedorite din acele zone, care sunt rezistente la miscare si dieta. Se va putea observa o schimbare semnificativa in zonele problematice ale pacientului. Tehnologia criolipolizei elimina tampoanele de grasime cel mai eficient de pe abdomen, partile laterale si spate, dar poate fi utilizat si in alte zone.

 

Avantajele criolipolizei

Spre deosebire de eliminarea grasimilor prin cavitatie, grasimea inghetata in timpul criolipolizei nu poate sa revina in organism, nu este necesar transmiterea grasimilor in sistemul limfatic, iar rezultatele nu sunt afectate de comportamentul pacientului dupa tratament (consumul de apa, dieta, miscarea, stimularea limfatica). Rezultatele sunt previzibile si fiabile.


Pachetul include:

  • aparat x1
  • manipul criolipoliza x1
  • cablu de alimentare x1
  • suport x1
  • comutator cheie x1
  • manual de utilizare x1


Detalii tehnice:

- alimentare: AC 220V, 50Hz

- putere: 500W

- racire: 5°C ~ -5°C

Vacuum: 650mmHg

- flux de aer: 60L/min

- presiune: 0-100Kpa

- setare durata tratament: 0-60 min

- dimensiune aparat (WxDxH): 33 x 43 x 22 cm

- greutate neta: 8.1 kg