Lei
* LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 450 RON!! * * * POSIBILITATE DE INCHIRIERE SI CUMPARARE IN RATE! * * * INFORMATII LA TELEFON: 0757 434 060 *

Aparat criolipoliza, Black

18,900.00 Lei    (TVA inclus)
  • Cod produs: BLS-NACRYO

Descriere

LA PRECOMANDA (detalii: 0757 434 060)


Ce este criolipoliza?

 

Criolipoliza este o metoda de slabire localizata, cu eficienta ridicata, care este foarte apreciata atat in America cat si in intreaga Europa. Dintr-o singura sedinta se poate pierde chiar si 26% din grasime, efect pe care niciuna dintre tehnologiile non-invazive nu il poate produce, astfel a devenit prima alternativa a liposuctiei.

Tehnologia avansata a criolipolizei (inghetarea grasimii) descompune celulele adipoase tinta prin racirea lor, fara a dauna tesuturilor din jur. Acest lucru se datoreaza faptului ca celulele adipoase sunt mai putin rezistente la frig decat tesuturile inconjuratoare. Acest proces de racire stimuleaza descompunerea naturala a celulelor adipoase, care se continua cateva luni dupa tratament.

Criolipoliza este o procedura non-invaziva, care nu necesita interventie, dizolva eficient si fara durere straturile de grasime nedorite din acele zone, care sunt rezistente la miscare si dieta. Se va putea observa o schimbare semnificativa in zonele problematice ale pacientului. Tehnologia criolipolizei elimina tampoanele de grasime cel mai eficient de pe abdomen, partile laterale si spate, dar poate fi utilizat si pe alte zone.

 

Avantajele criolipolizei

Spre deosebire de eliminarea grasimilor prin cavitatie, grasimea inghetata in timpul criolipolizei nu poate sa revina in organism, nu este necesar transmiterea grasimilor in sistemul limfatic, iar rezultatele nu sunt afectate de comportamentul clientului dupa tratament (consumul de apa, dieta, miscarea, stimularea limfatica). Rezultatele sunt previzibile si fiabile.