Lei
* LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 450 RON!! * * * POSIBILITATE DE INCHIRIERE SI CUMPARARE IN RATE! * * * INFORMATII LA TELEFON: 0757 434 060 *

Echipament HIFU si LIPOHIFU

14,900.00 Lei 16,900.00 Lei    (TVA inclus)
  • Cod produs: BLS-MSL-HF22

Descriere

Tratamentul HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) foloseste ultrasunete focalizate de inalta intensitate, care penetreaza nu doar suprafata pielii, ci patrunde in straturile profunde. Acest tratament poate stimula si reinnoi colagenul din piele, prin urmare imbunatateste textura si reduce lasarea pielii. Realizeaza literalmente rezultatele unui lifting facial sau corporal, fara interventii chirurgicale sau injectii invazive, in plus, un bonus suplimentar al acestei proceduri este ca nu exista timp de recuperare. Aceasta tehnologie poate fi aplicata atat pe fata, cat si pe intregul corp si, de asemenea, functioneaza la fel de bine indiferent de culoarea pielii.

 

Sistemul LIPOHIFU foloseste ultrasunete focalizate de inalta intensitate care transmit o energie uniforma la o adancime exacta, pentru a distruge non-invaziv tesutul adipos subcutanat. Acest tratament determina o crestere rapida a temperaturii locale, astfel distruge tesutul adipos tintit chiar sub piele, iar rezultatele sunt previzibile dupa un singur tratament de o ora. LIPOHIFU patrunde in straturile pielii si ajunge la tesutul adipos tintit fara sa afecteze pielea sau tesuturile din jur. Continutul metabolizat (trigliceride, acizi grasi) vor fi eliminate automat din organism prin circulatia sangelui si drenaj limfatic, fara sa fie afectat corpul uman.

Ideal pentru:

  • eliminarea ridurilor
  • tratarea pielii flasce
  • tratarea pielii imbatranite
  • indepartarea excesului de grasime
  • conturarea fetei

Transductoare utilizate si efectele lor

  • 1.5mm – transmite energia cu ultrasunete in stratul superior al dermului, avand ca rezultate albirea pielii, reducerea porilor si indepartarea acneei.
  • 3.0mm – transmite energia cu ultrasunete in stratul profund al dermului, avand ca rezultate remodelarea colagenului si eliminarea ridurilor.
  • 4.5mm – transmite energia cu ultrasunete in stratul SMAS (sistemul musculo-aponevrotic-superficial), avand ca rezultate liftingul sprancenelor, barbiei si pielii, de asemenea ajuta la redarea fermitatii pielii din zona gatului si a pieptului.
  • 13.0mm – transmite energia cu ultrasunete in stratul subcutanat, avand ca efect eliminarea grasimilor nedorite.

 

·         Detalii tehnice

·       Alimentare: 240V / 50/60Hz

·         Frecventa de operare: 4Mhz

·         Energia: 30-75J/cm²

·         Numar shoturi transductor: 5000

·         Adancime transductor: 0.8 și 1.3 cm

·         Puterea maxima: 200W

·         Adancimea tratamentului: 1.5mm, 3.0mm, 4.5mm