* LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 450 RON!! * * * POSIBILITATE DE INCHIRIERE SI CUMPARARE IN RATE! * * * INFORMATII LA TELEFON: 0757 434 060 *

Aparat electrostimulare, 10 electrozi

2,790.00 Lei    (TVA inclus)
  • Cod produs: BLS-MS-JS2000B

Descriere

LA PRECOMANDA (detalii: 0757 434 060)Beneficiile procedurii prin electrostimulare corporală:

  redă fermitatea mușchilor

  elimină celulita

  micșorează stratul adipos

  pielea își recapătă elasticitatea și aspectul sănătos

  îmbunătățește circulația sanguină

 

Slăbire și diminuarea celulitei

             Orice tip de activitate musculară regulată duce la scăderea în greutate. Cât despre celulită, nu o va face dispară, dar va ajuta la diminuarea ei. 

 

Tonifiere

             Chiar și persoanele fără surplus de greutate au  nevoie de tonifiere. Prin electrostimulare, pielea  își recapătă elasticitatea și fermitatea. Prin stimularea riguroasă și intensivă a musculaturii se obține un puternic efect de lifting corporal și tonifiere a pielii, îmbunătățind radical aspectul personal. Astfel, acest tip de procedură poate fi efectuat și de persoanele fără surplus de greutate, dar la care se manifestă lipsa fermității pielii, datorată îmbătrânirii organismului, slăbirii bruște sau constituției. Slăbirea bruscă doar prin regimuri de slăbire sau, mai rău, prin înfometare, fără a lucra musculatura, lasă un aspect total neplăcut al pielii, care va avea nevoie de tonifiere.

             Această funcție a aparatelor noastre este extrem de importantă pentru are efecte care nu pot fi obținute prin alte metode, decât chirurgicale sau practicarea frecventă a unui sport.

 

Remodelare

             Efectele obținute prin electrostimulare se văd nu numai în scăderea în centimetri, ci și în remodelarea corpului. Folosind doar dieta, reducerea este mai lentă, dar poate fi și neplăcută, slăbindu-se în zonele în care nu se dorește: sâni, față, etc. Dar o procedură de remodelare prezintă avantajul slăbirea se produce exact în locurile unde este necesar, fără a le afecta pe celelalte, păstrând proporțiile și obținându-se o siluetă definită.

 

Relaxare

                După o ședință de electrostimulare, corpul se va simti mai lejer, ca după orice efort fizic. Diferența este stai întins și lași electrozii să facă ceea ce ai face tu.

 

Detalii tehnice:

Alimentare> 240V/50Hz

Putere: <=40W

Timp maxim de procedură: 90minute