* LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 450 RON!! * * * POSIBILITATE DE INCHIRIERE SI CUMPARARE IN RATE! * * * INFORMATII LA TELEFON: 0757 434 060 *

Dermapen reîncărcabil

499.00 Lei 650.00 Lei    (TVA inclus)
 • Cod produs: BLS-SR-DRP1

Descriere

DermaPen, cel mai avansat și accesibil dispozitiv sub formă de stilou, dotat cu un cordon de electricitate la capăt, folosește ace detașabile de unică folosință pentru a reda pielii tinerețea mult dorită și pentru a trata cicatricile.

Vibrațiile ajută la păcălirea senzației dureroase, întrucât cele două impulsuri acționate simultan induc în eroare creierul, care nu apucă să proceseze ambele informații, iar durerea devine foarte ușor de suportat. Astfel, prin aceste înțepături simultane, se produce o reacție de inflamație care duce la producerea de colagen în piele și automat la o reîntinerire a acesteia.

Avantajul DermaPen față de alte dispozitive cu role și ace, constă în posibilitatea reglării vitezei și adâncimii, la care sunt introduse acele, de la 0,5 mm până la 2,5 mm. Aceste dispozitive sub formă de role pe care sunt dispuse acele se mișcă în piele și trasează un semicerc, producând astfel o tăiere a pielii în zona de intrare și cea de ieșire, ceea ce transformă acest tratament într-unul traumatizant. În plus, cu DermaPen nu există șanse de infecție, întrucât acele sunt sterile și de unică folosință și nu există nici efecte secundare. Fiind un tratament mai rapid, este și mai puțin dureros.


Efectele tratamentului cu DermaPen

 • tonifiere, lifting și reîntinerirea pielii;
 • reduce cicatricile post acneice și post operatorii atrofice;
 • ameliorează ridurile și liniile fine;
 • micșorează porii dilatați;
 • ameliorează vergeturile;
 • tratează alopecia


Post-tratament

După procedură tenul are un aspect roz-roșu, care se ameliorează semnificativ în următoarele ore. Pot apărea senzații de usturime și uscăciune, pielea fiind mai sensibilă în următoarele zile. Se recomandă utilizarea de creme hidratante și creme cu factor de protecție solară UVA și UVB (nu este indicată expunerea la soare fără protecție).


În zilele și săptămânile care urmează procedurii încep să se observe primele rezultate: un ten mai luminos, mai întins, cu ridurile fine și cicatricile estompate. Îmbunătățirea texturii pielii se observă chiar după o singură ședință, dar pentru a obține rezultate optime sunt necesare mai multe ședințe. În funcție de afecțiune, numărul de ședințe poate varia între 3 și 8 și se efectuează la un interval de 2 până la 6 săptămâni. După terminarea ședințelor, efectele benefice continuă să se accentueze în următoarele luni.


Acest dispozitiv poate fi folosit cu adaptor sau cu baterie.


Pachetul include:

 • dermapen x1
 • adaptor x1
 • ace cu 12pini x2
 • manual de utilizare x1


Detalii tehnice

- adaptor: 5 V, 1000 mA

- greutate: 76 g

- dimensiune: 150x23 mm