* LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 450 RON!! * * * POSIBILITATE DE INCHIRIERE SI CUMPARARE IN RATE! * * * INFORMATII LA TELEFON: 0757 434 060 *

HOLLY – Combină cosmetică cu hidrodermabraziune

18,900.00 Lei    (TVA inclus)
  • Cod produs: BLS-SR-WO2

Descriere

LA PRECOMANDA (detalii: 0757 434 060)


Funcțiile aparatului:

 

     - hidrodermabraziune, ultrasunete, RF, spray, ciocan rece

Ce este hidroderabraziunea?

 

                Este o nouă tehnologie de curățare și exfoliere a pielii pentru eliminarea celulelor moarte și a hiperpigmentării( pete și culoare neuniformă a tenului). Spre deosebire de microdermabraziune care implică cristale, hidrodermabraziunea folosește apă și oxigen, ceea ce face ca procedura să fie mai puțin dureroasă iar iritația pielii nu mai există. Exfolierea se face astfel într-o manieră eficientă și fără efort.

 

Hidrodermabraziunea :

 

·         este un procedeu non-invaziv, non-chirurgical

·         folosește apă și oxigen

·         curăță, exfoliază și hidratează tenul

·         elimină ridurile și liniile fine

·         curăță porii

·         elimină punctele negre fără a leza zona, așa cum se întâmplă în cazul extracțiilor manuale

·         tratează hiperpigmentația și petele de vârstă

·         nu irită și nu irosește pielea

·         facilitează acțiunea diverselor produse dermatocosmetice

·         este o procedură blândă cu pielea

·         nu acționează în profunzime

 

Ultrasunetele utilizează vibrații sonore, care vibrează de 1 milion de ori pe secundă (1MHz). Ultrasunetele stimulează țesuturile pielii, îmbunătățește permeabilitatea membranelor, îmbunătățind astfel țesuturile de colagen. De asemenea, reduce profunzimea ridurilor și liniile fine vizibile. Face pielea mai fermă, oferind un aspect mai tânăr și sănătos. Ultrasunetele generează căldură, care ajută la îmbunătățirea circulației sanguine în zona tratată și la reducerea celulitei.

Radiofrecvența este o tehnologie care oferă o soluție uimitoare pentru întinerirea și redarea fermității pielii, atât la femei cât și la bărbați. Undele înalte de radiofrecvență penetrează straturile epidermei și acționează în mod direct asupra nivelurilor mai profunde ale pielii, exact acolo unde pielea necesită ajutor în producția de colagen. Datorită căldurii provocate de undele RF se produce colagen nou, prin urmare pielea devine mai strânsă, iar ridurile se umple și devin mai fine. În timpul tratamentului cu radiofrecvență temperatura zonei tratate este de 41-42°C.

Detalii tehnice:

Alimentare: 220V

Frecvență ultrasonică: 1 MHz

RF: 1,5 MHz

Temperatura ciocan rece: 0-5°C

Ecran tactil: 10.4"LCD