* LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 450 RON!! * * * POSIBILITATE DE INCHIRIERE SI CUMPARARE IN RATE! * * * INFORMATII LA TELEFON: 0757 434 060 *

Echipament HIFU și LIPOHIFU

14,900.00 Lei 16,900.00 Lei    (TVA inclus)
  • Cod produs: BLS-MSL-HF22

Descriere


LA PRECOMANDA (detalii: 0757 434 060)Tratamentul HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) folosește ultrasunete focalizate de înaltă intensitate, care penetrează nu doar suprafața pielii, ci pătrunde în straturile profunde. Acest tratament poate stimula și reînnoi colagenul din piele, prin urmare îmbunătățește textura și reduce lăsarea pielii. Realizează literalmente rezultatele unui lifting facial sau corporal, fără intervenții chirurgicale sau injecții invazive, în plus, un bonus suplimentar al acestei proceduri este că nu există timp de recuperare. Această tehnologie poate fi aplicată atât pe față, cât și pe întregul corp și, de asemenea, funcționează la fel de bine indiferent de culoarea pielii.

 

Sistemul LIPOHIFU folosește ultrasunete focalizate de înaltă intensitate care transmit o energie uniformă la o adâncime exactă, pentru a distruge non-invaziv țesutul adipos subcutanat. Acest tratament determină o creștere rapidă a temperaturii locale, astfel distruge țesutul adipos țintit chiar sub piele, iar rezultatele sunt previzibile după un singur tratament de o oră. LIPOHIFU pătrunde în straturile pielii și ajunge la țesutul adipos țintit fără să afecteze pielea sau țesuturile din jur. Conținutul metabolizat (trigliceride, acizi grasi) vor fi eliminate automat din organism prin circulația sângelui și drenaj limfatic, fără să fie afectat corpul uman.

Ideal pentru:

  • eliminarea ridurilor
  • tratarea pielii flasce
  • tratarea pielii îmbătrânite
  • îndepărtarea excesului de grăsime
  • conturarea feței

Transductoare utilizate și efectele lor

  • 1.5mm – transmite energia cu ultrasunete în stratul superior al dermului, având ca rezultate albirea pielii, reducerea porilor și îndepărtarea acneei.
  • 3.0mm – transmite energia cu ultrasunete în stratul profund al dermului, având ca rezultate remodelarea colagenului și eliminarea ridurilor.
  • 4.5mm – transmite energia cu ultrasunete în stratul SMAS (sistemul musculo-aponevrotic-superficial), având ca rezultate liftingul sprâncenelor, bărbiei și pielii, de asemenea ajută la redarea fermității pielii din zona gâtului și a pieptului.
  • 13.0mm – transmite energia cu ultrasunete în stratul subcutanat, având ca efect eliminarea grăsimilor nedorite.

 

·         Detalii tehnice

·       Alimentare: 240V / 50/60Hz

·         Frecvența de operare: 4Mhz

·         Energia: 30-75J/cm²

·         Număr shoturi transductor: 5000

·         Adâncime transductor: 0.8 și 1.3 cm

·         Puterea maximă: 200W


·         Adâncimea tratamentului: 1.5mm, 3.0mm, 4.5mm