* LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 450 RON!! * * * POSIBILITATE DE INCHIRIERE SI CUMPARARE IN RATE! * * * INFORMATII LA TELEFON: 0757 434 060 *

Aparat criolipoliză, 1 manipul

14,900.00 Lei    (TVA inclus)
  • Cod produs: BLS-WL-7001C

Descriere

LA PRECOMANDA (detalii: 0757 434 060)


Ce este criolipoliza?

 

Criolipoliza este o metodă de slăbire localizată, cu eficiență ridicată, care este foarte apreciată atât în America cât și în întreaga Europă. Dintr-o singură ședință se poate pierde chiar și 26% din grăsime, efect pe care niciuna dintre tehnologiile non-invazive nu îl poate produce, astfel a devenit prima alternativă a liposucției.

Tehnologia avansată a criolipolizei (înghețarea grăsimii) descompune celulele adipoase țintă prin răcirea lor, fără a dăuna țesuturilor din jur. Acest lucru se datorează faptului că celulele adipoase sunt mai puțin rezistente la frig decât țesuturile înconjurătoare. Acest proces de răcire stimulează descompunerea naturală a celulelor adipoase, care se continuă câteva luni după tratament.

Criolipoliza este o procedură non-invazivă, care nu necesită intervenție, dizolvă eficient și fără durere straturile de grăsime nedorite din acele zone, care sunt rezistente la mișcare și dietă. Se va putea observa o schimbare semnificativă în zonele problematice ale pacientului. Tehnologia criolipolizei elimină tampoanele de grăsime cel mai eficient de pe abdomen, părțile laterale și spate, dar poate fi utilizat și pe alte zone.

 

Avantajele criolipolizei

Spre deosebire de eliminarea grăsimilor prin cavitație, grăsimea înghețată în timpul criolipolizei nu poate să revină în organism, nu este necesar transmiterea grăsimilor în sistemul limfatic, iar rezultatele nu sunt afectate de comportamentul clientului după tratament (consumul de apă, dieta, mișcarea, stimularea limfatică). Rezultatele sunt previzibile și fiabile.


Pachetul include:

  • aparat x1
  • manipul criolipoliză x1
  • cablu de alimentare x1
  • suport manipul x1
  • comutator cheie x1
  • manual de utilizare x1


Detalii tehnice:

- alimentare: AC 220V, 50Hz

- putere: 500W

- răcire: 5°C ~ -5°C

Vacuum: 650mmHg

- flux de aer: 60L/min

- presiune: 0-100Kpa

- setare durată tratament: 0-60 min

- dimensiune aparat (WxDxH): 33 x 43 x 22 cm

- greutate netă: 8.1 kg