Lei
* LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 450 RON!! * * * POSIBILITATE DE INCHIRIERE SI CUMPARARE IN RATE! * * * INFORMATII LA TELEFON: 0757 434 060 *


14.00 Lei Fără TVA: 11.77 Lei
Masca faciala cu acid...
Masca faciala cu acid hialuronic, colagen cristalare capacitatea de a patrunde in straturile superficiale ale epidermei si umple ridurile vizibilerelaxeaza pielea si are un efect de lifting instantaneuprevine..
14.00 Lei Fără TVA: 11.77 Lei
Imbunatateste elastic...
Imbunatateste elasticitatea pielii si o mentine curata, luminoasa si ferma.Efecte: elasticitate, fermitate, luminozitate, indeparteaza punctele negre...
14.00 Lei Fără TVA: 11.77 Lei
Masca faciala cu cafe...
Masca faciala cu cafea neagra si colagenreduce inflamatia diminuand cearcanele si umflarea feteitonifieaza pielea lasata si o face mai luminoasahidrateaza..
14.00 Lei Fără TVA: 11.77 Lei
Masca faciala cu carb...
Masca faciala cu carbune de bambus, colagen cristalperfect pentru tratamentul acneelor, datorita compozitiei carbunilor de bambus are o capacitate de absortie puternica, perfect pentru tenul grasmentine piele..
14.00 Lei Fără TVA: 11.77 Lei
Masca aur-colagenefec...
Masca aur-colagenefect anti-imbatranire, anti-ridefect de revitalizare si intinerirehidratarerepara daunele cauzate de radiatiile solareconfera luminozitate tenului..
14.00 Lei Fără TVA: 11.77 Lei
Masca faciala cu mier...
Masca faciala cu miere si lapte- laptele exfoliaza si indeparteaza celulele de piele moarta, gratie acidului lactic, in timp ce mierea este cel mai bun agent hidratant al naturii- are putere anti-bacteriala- ..
14.00 Lei Fără TVA: 11.77 Lei
Hidrogelul este o sub...
Hidrogelul este o substanta care absoarbe apa si o tine sub forma de gel. Acest lucru ajuta la hidratarea pielii, pielea devenind mai matasoasa.Efecte: hidratare, netezire, lifting, inchide porii.Masca din ma..
14.00 Lei Fără TVA: 11.77 Lei
Hidrateaza pielea si ...
Hidrateaza pielea si ajuta la absorbtia substantelor nutritive, astfel pielea devine mai matasoasa.Efecte: hidratare, albire, fermitate, anti-acnee.Masca din material subtire si moale...