Lei
* LIVRAREA ESTE GRATUITA PENTRU COMENZI DE PESTE 450 RON!! * * * POSIBILITATE DE INCHIRIERE SI CUMPARARE IN RATE! * * * INFORMATII LA TELEFON: 0757 434 060 *

Dermapen reincarcabil

650.00 Lei    (TVA inclus)
  • Cod produs: BLS-SR-DRP1

Descriere

DermaPen, cel mai avansat si accesibil dispozitiv sub forma de stilou, dotat cu un cordon de electricitate la capat, foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile.

Vibratiile ajuta la pacalirea senzatiei dureroase, intrucat cele doua impulsuri actionate simultan induc in eroare creierul, care nu apuca sa proceseze ambele informatii, iar durerea devine foarte usor de suportat. Astfel, prin aceste intepaturi simultane, se produce o reactie de inflamatie care duce la producerea de colagen in piele si automat la o reintinerire a acesteia.

Avantajul DermaPen fata de alte dispozitive cu role si ace, consta in posibilitatea reglarii vitezei si adancimii, la care sunt introduse acele, de la 0,5 mm pana la 2,5 mm. Aceste dispozitive sub forma de role pe care sunt dispuse acele se misca in piele si traseaza un semicerc, producand astfel o taiere a pielii in zona de intrare si cea de iesire, ceea ce transforma acest tratament intr-unul traumatizant. In plus, cu DermaPen nu exista sanse de infectie, intrucat acele sunt sterile si de unica folosinta si nu exista nici efecte secundare. Fiind un tratament mai rapid, este si mai putin dureros.

Acest dispozitiv poate fi folosit cu adaptor sau cu baterie.


Detalii tehnice

- adapter: 5 V, 1000 mA

- greutate: 76 g

- dimensiune: 150x23 mm